21 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM İstanbul'da rezidansta cesedi bulundu: Seda Nur Şen öldü

İstanbul'da rezidansta cesedi bulundu: Seda Nur Şen öldü

İstanbul Maltepe'deki bir rezidans dairede 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Nur Şen ölü olarak bulundu

İstanbul Maltepe'deki Cevizli Mahallesi'nde rezidanstaki bir daireden çıkan 32 yaşındaki Serdar Y., görevlilere kız arkadaşı 24 yaşındaki Seda Nur Şen'in uyanmadığını ve vücudunun morardığını bildirdi.

Bunun üzerine çağrılan polisler olay yerine geldiklerinde Şen'in öldüğünü belirledi.

Sabah'taki habere göre; İstanbul Ümraniye'de mobilyacılık yapan ve 2'si uyuşturucu, 1'i dolandırıcılık olmak üzere toplamda üç suç kaydı bulunan Serdar Y.'nin ifadesinde gece kız arkadaşı Seda Nur Şen ile birlikte uyuşturucu madde kullandıklarını, uyandığında kız arkadaşının vücudunun morardığını gördüğünü söyledi. 

İddialara göre; Seda Nur Şen'in ölümüne kısaca "Met" olarak adlandırılan Metamfetamin isimli uyuşturucu maddenin yol açtığı iddia edildi. 

Bedeninde herhangi bir darp izi bulunmayan ve rezidansın 40 numaralı dairesinde ölü olarak bulunan üniversite öğrencisi Seda Nur Şen'in cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Gözaltına alınan Serdar Y. Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Genç kızın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinin ardından netleşecek. 

Olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *