Sagist Başkanı Metin Durmaz, üniversite hayali olanlara ve kariyerinde yükselmeye çalışanlara başarının sırlarını anlattı. Başarmak için azim ve kararlılıkla çalışmak gerektiğini belirten Sagist Group Başkanı Metin Durmaz kariyeri ve eğitim yıllarına dair bilinmeyenleri de paylaştı.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da gerçekleştiren Metin Durmaz üniversite eğitimi için girdiği sınav ile başarı elde etti. Üstün başarısı sayesinde Çin'de Çince eğitim almaya hak kazandı. Yurt dışında Mimar ve Fizik mühendisi olarak eğitimini tamamlayan Metin Durmaz aynı üniversitede masterını da tamamladı. Hong Kong İnvestman Developing Holding'de ülke müdürü olarak çalışmaya başladı. Pek çok başarılı insanın gıpta projelerini takip ettiği Metin Durmaz 1 yıl sonra bir üst görev olan genel müdür yardımcılığına atandı.

Üniversite ve kariyer planları olan gençlere kazanmak için çalışmak gerektiğini belirten Sagist Group Başkanı Metin Durmaz bugün Türkiye'den yurtdışına açılan bir kapı olmanın huzurunu ve gururunu yaşıyor. Sagist group bünyesinde hizmet veren şirketler ve yurt dışında yer aldığı projeleriyle pek çok öğrenciye de büyük fırsatlar sunuyor.

Kariyer ve iş hayatını Türkiye'de sürdürmeye başlayan Sagist Group Başkanı Türkiye'ye gelmeden uzunca bir dönem Zaha Hadid ile çalışmıştır. Mimarlık alanında da en farklı dizaynları ortaya çıkarmıştır. Tam olarak eğitim aldığını düşündüğü bu alanda artık Türkiye'den sonra pek çok ülkede dizayn ettiği tasarımlarla adını duyuruyor. Tasarım ve mimari alanında yol almak isteyen pek çok öğrenciye ilham olan ünlü iş adamı 47 ülkede sürdürmüş olduğu projelerle ve örnek özel yaşamıyla da herkes tarafından takdir ediliyor.

https://www.hotelmobilya.com/ 

Editör: Haber Merkezi