15 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Müge Anlı isyan etti: 'Biz o zaman boşuna uğraşıyoruz'

Müge Anlı isyan etti: 'Biz o zaman boşuna uğraşıyoruz'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Adem Durur, 24 yıl hapis cezası aldığını, Şubat ayında cezaevine girip son af yasası ve korona düzenlemesiyle serbest kaldığını anlattı. Müge Anlı, "Biz o zaman boyuna uğraşıyoruz, polis boşuna uğraşıyor" diye isyan etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok eden bir olay yaşandı. Adem Durur, Şubat ayında tutuklandığını, 24 yıl ceza aldığını ancak son düzenlenen ceza infaz düzenlemesi ve korona tahliyeleri kapsamında tahliye olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Müge Anlı, "Biz o zaman boşuna uğraşıyoruz" diye isyan etti. 

74 yaşındaki Kerem Durur'un ortadan kaybolmasının tartışıldığı programa, Durur'un oğlu Adem Durur da katıldı. Müge Anlı'nın sabıkalı olduğunu hatırlattığı Adem Durur'un anlattıkları hem Müge Anlı'yı hem de ekranları başındaki milyonları şaşkınlığa uğrattı. 

Hangi suçlardan sabıkalı olduğunu açıklamayan Adem Durur, "24 yıl ceza aldım. Şubat ayında cezaevine girdim" dedi. Bunun üzerine Müge Anlı, "Madem 24 yıl ceza aldın nasıl dışarı çıktın" diye sordu. Adem Durur da "koronavirüs nedeniyle çıktım abla" karşılığını verdi. Müge Anlı, "24 yıl ceza alanları da mı koronavirüs nedeniyle tahliye ettiler" diye sordu.

Adem Durur da "2016'da çıkan iki de bir yasası vurdu. Hem de Son infaz yasasından faydalandım ve açık cezaevine çıktım. Oradan da koronavirüs nedeniyle tahliye edildim" dedi. 

Bu sözler üzerine Müge Anlı adeta şok geçirirken, "O zaman biz boşuna uğraşmayalım ya kimse cezaevine girsin diye. Polis de uğraşmasın. 24 yıl ceza almış, bir infaz yasası çıkmış yarıya inmiş, sonradan da koronadan da serbest kalmış! Sen serbest kalabilirsin ona bir şey demiyorum ama 'O zaman biz boşa mı kürek çekiyoruz' diye içimden geçirdim"diye isyan etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *