08 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme: Metin Cemal Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da tutuklandı

Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme: Metin Cemal Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da tutuklandı

Muğla'da 21 Temmuz'de vahşice öldürülmüş bir şekilde bulunan Pınar Avcı cinayetinde bir kişi daha tutuklandı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cesedi vahşice öldürüldükten 5 gün sonra 21 Temmuz'da ormanda bulunmuştu.

Bar işleten Metin Cemal Avcı, cinayet nedeniyle tutuklanmış ve suçunu da itiraf etmişti.

Avcı, Pınar Gültekin’in kendisine şantaj yaptığını, evli olduğu için aralarındaki ilişkiyi eşine söylemekle tehdit ettiğini de iddia etmiş, cinayeti tek başına işlediğini, sonrasında Pınar’ın cesedinin varile konması ve taşınmasını da tek başına yaptığını anlatmıştı. 

Ancak olay yerinde ikinci bir kişinin de olduğu şüphesi hep gündemdeydi. Gültekin ailesi de bu şüpheyi dile getiriyordu.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre su şüphenin peşinden giden soruşturma birimleri yeni bir bulguya ulaştı. 

Tutuklu Metin Cemal Avcı’nın kardeşi 26 yaşındaki Mertcan Avcı, telefon sinyallerinin abisiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. 

Ancak sinyaller olay gününden hemen sonra Pınar’ın kayıp olduğu dönemde olduğu için bu zanlı olaydan sonra abisiyle birlikte olay yerine giderek ‘delil karartmakla’ suçlanıyor. 

İfadesi alınan Mertcan Avcı cinayetin işlendiği bağ evine gittiğini kabul etti ancak delil karartma suçlamasını reddetti. 

Bağ evinde alkollu içkileri koydukları depo olduğu için oraya gittiğini söyleyen Avcı “İşyeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi birşey görmedim”dedi.

‘Delil karartmak’ suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Avcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *