Sakaryaspor'da Yılmaz Vural dönemi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır liderliğini sürdüren Yeşil-Siyahlılar'da 2. sıradaki 1461 Trabzon ile puan farkı 1'e inince teknik direktör Ercümend Coşkundere ile dün yollar ayrılmıştı.

Sakaryaspor'da ligin bitmesine 7 hafta kala yönetimin, Sakaryalı tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Yerel basında yer alan haberlere göre; vakit kaybetmeden hoca arayışına giren yönetim, Vural ile bir toplantı gerçekleştirdi. Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı.

Yönetimin anlaşmaya vardığı Yılmaz Vural, bugün imzayı atacak ve deneyimli teknik adamın ikinci Sakaryaspor dönemi resmen başlamış olacak.

YILMAZ VURAL HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI

Malatyaspor takımında 1986-1987 sezonunda önce yardımcı antrenör ardından da teknik direktör olarak kariyerine adım atan Vural, daha sonra Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere birçok kulübü çalıştırdı.

İşte Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar:

Antalyaspor*, Adanaspor*, Adana Demirspor*, Akhisarspor, Ankaragücü, Bursaspor*, BB Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Denizlispor, Dardanelspor, Eskişehirspor*, Elazığspor, Giresunspor, Gençlerbirliği*, Gaziantepspor, Göztepe, Konyaspor, Kasımpaşa, Kocaelispor, Karşıyaka, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Malatyaspor, Osmanlıspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Trabzonspor

Editör: Haber Merkezi