Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı ATV'deki Esra Erol'da programında Eyüp isimli kişi "Karım Şükriye, evli akrabası ile yasak ilişki yaşıyor" iddiasında bulundu

22 Haziran 2022 tarihinde de Hakan isimli akrabasıyla aşk yaşadığı ileri sürülen Şükriye Hanım, kocası Eyüp Bey ile boşanmak için dava açtı. 

Medyaradardaki habere görek çift ayrılınca Şükriye Hanım tekrar kocası Eyüp Bey ile barıştı. Kuzeni Hakan ile tekrardan barışan Şükriye Hanım iddiaya göre Hakan Bey'e kaçtı.

Evli akrabasına kaçtığı iddia edilen Şükriye Hanım stüdyoya geldi. Taraflar canlı yayında yüzleşirken şaşırtan iddialarda ortaya atıldı. Şükriye Hanım'ın kocası Eyüp Bey'in ise Hakan'ın eşi İpek Hanım ile ilişki yaşadığı iddia edildi.

Eyüp Bey, eşi Şükriye Hanım'a, "Sen kimsin gelinlik giyeceksin. Üç çocuğundan da mı utanmıyorsun. Ben bunları rezil ettim. Bunlar rezil oldu. Yaptığı ahlaksızlıktan rezil oldu. Hakan karıma düğün yapacakmış. Esra Hanım, bunlar kendi ahlaksızlığını örtmek için düğün yapmak istiyorlar. Sen benim hakkımı ödeyemeyeceksin. Sana bütün hakkım haram zıkkım olsun" dedi.

Şükriye Hanım kocasının o sözleri üzerine yaptığı açıklamada, "Bugün gel dersem kocam Eyüp benimle barışır. Eyüp, ölen çocuğunu boğmak istiyordu. Ben kimseye kaçmadım. Kaçmış olsaydım ben buraya gelmezdim. Kocam ile inat uğruna evlendim. Kocam beni ve ailemi tehdit ediyor. Kocam bana 'İpek hakkında çok önemli bilgiler paylaşacağım' dedi.

Hakan Bey ise "Ortada bir ihanet yok. Esra hanım, biz zaten eşim ipek ile anlaşamıyorduk ayrıldık. Eşim o sırada başka bir kişi ile görüşmüş. Madem ben boşanalım dediğimde eşim neden boşanmadı" şeklinde konuştu.

Ağrı'da mahsur kalan dağcılardan acı haber: Dilek Gökbulak ve Muhammed Halim Dalgın öldü Ağrı'da mahsur kalan dağcılardan acı haber: Dilek Gökbulak ve Muhammed Halim Dalgın öldü

Hakan Bey'in eşi İpek Hanım ise yaptığı açıklamada ise şunları belirtti:

"Ben buraya Hakan ile boşanmaya geldim. Yuvamı toparlayıp ev kurup düzen kurup kocama gitmeye gelmedim. Ben bunlarla muhattap olmak istemiyorum"

Eyüp Bey ise İpek ile olan aşk iddialarına "İpek benim anamdır. Bacımdır" ifadelerini kullandı. Yaşanan tartışmaların ardından stüdyo karıştı.
 

Editör: Gürel Yurttaş