İstanbul
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8212 %0.05
55,9585 %-0.05
6.779,29 %-0.52
85.948,01 %2.36
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Ankara'da apartman dairesinde 3 kişi öldürülmüş halde bulundu

Ankara'da apartman dairesinde 3 kişi öldürülmüş halde bulundu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir apartman dairesinden kavga ve silah sesleri duyulması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde yapılan incelemede Mehmet B. ile kardeşler Mehmet Emre Ç. ve Enes Ç.'nin tabanca ve bıçakla öldürüldüğü belirlendi. Polis, olayın şüpheli ya da şüphelilerini belirlemek için soruşturma başlattı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir apartman dairesinde 2'si kardeş 3 kişi öldürülmüş halde bulundu. Kavga ve silah seslerinin ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, evde üç kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Kavga ve silah sesleri üzerine ihbar yapıldı

Olay, akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesi Anadolu Mahallesi 500'üncü Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi.

Daireden kavga ve silah sesleri geldiğini duyan çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2'si kardeş 3 kişi hayatını kaybetti

Ekiplerin evde yaptığı kontrolde Mehmet B. ile kardeşler Mehmet Emre Ç. ve Enes Ç.'nin tabanca ve bıçakla öldürüldüğü belirlendi.

Polis ekipleri daire ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri evde ayrıntılı çalışma gerçekleştirdi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından üç kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis şüpheli ya da şüphelileri arıyor

Polis ekipleri, üç kişinin ölümüne neden olan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.