Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazası maddi hasarla atlatıldı. Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı üzerinde meydana gelen kazanın ardından trafik geçici süreyle tek şeritten sağlandı. Kaza yerinin fotoğraflanması ve araçların bölgeden çekilmesinin ardından bulvardaki trafik yeniden normale döndü.
Eskişehir’de Trafik Kazası
Kaza, bu sabah saatlerinde Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 26 UF 784 ve 26 EE 340 plakalı otomobiller ile 54 ZN 426 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.
Toplam 3 aracın karıştığı trafik kazası sonucunda araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Gençlik Bulvarı’nda Trafik Tek Şeritten Aktı
Odunpazarı ilçesindeki kazanın ardından Gençlik Bulvarı üzerindeki trafik akışı da geçici olarak etkilendi. Kazaya karışan araçların bulunduğu bölgede trafik bir süre tek şeritten sağlandı.
Kaza mahallinin fotoğraflanmasının ardından kazaya karışan 2 otomobil ile hafif ticari araç bulvardan çekildi.
Trafik Kazası Sonrası Ulaşım Normale Döndü
Araçların kaza yerinden kaldırılmasıyla birlikte Gençlik Bulvarı üzerindeki trafik kazası nedeniyle yaşanan geçici aksama sona erdi.
Kazanın ardından tek şeritten sağlanan trafik, araçların çekilmesiyle yeniden normal akışına döndü.
