Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir." bilgisine yer verildi.

Bölgede operasyonların devam ettiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

BİR AÇIKLAMA DAHA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi, şehit sayısı 3'e yükseldi.

Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı Rolex'i ile gündem olan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bir saati daha ortaya çıktı. Fiyatı dudak uçuklattı

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 26 Kasım'da teröristlerce yapılan saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Editör: Gürel Yurttaş