Samsun'da otomobilin camından fırlayan 13 yaşındaki Zeynep Aksökek öldü Samsun'da otomobilin camından fırlayan 13 yaşındaki Zeynep Aksökek öldü

Aydın’'ın Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

Otomobiller suda sürüklendi. Sele kapılan bir otomobilden Hacer Alptekin ve Erhan Kavaklıçay ölü çıkarıldı.

Aynı araçta bulunan Hacer Alptekin’in eşi Ali Alptekin ile Güneyaka Mahallesi’nde kaybolan 1 kişi içinse arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Vali Yakup Canbolat şu açıklamayı yaptı:

“Geceden itibaren AFAD İl Müdürlüğümüze ait ekipler, sağlık müdürlüğümüze, belediye itfaiyesine ve jandarmamıza ait ekipler bölgeye intikal ettiler. Bölgede maalesef ki şu ana kadar 2 vatandaşımız ölü olarak bir aracın içerisinde bulundu. Bir araçta bulunup da halen bulamadığımız ve araması devam eden bir vatandaşımız var Demirçay’da. Güneyyaka’da da yine 1 kaybımız var. O kaybımızı arıyoruz.

Güneyyaka’da yaşlı bir teyzemizi de yaralı olarak helikopterle bir saat kadar önce alıp hastaneye intikalini sağladık. Bölgemizde Devlet Su İşleri, Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve ilçe belediye ekipleri de organize oluyorlar. Yoğun bir şekilde yolların tekrar faaliyete geçmesi, elektriklerin verilmesi ve diğer aksayan hususların da tekrar işler hale getirilmesi konusunda çaba sarf ediyoruz.”
 

Editör: Grlyrtts