Google çöktü mü? Arama motoru devi google ve hizmet sağladığı Youtube, gmail, adsense ve analytics'e erişim sorunu yaşanıyor. İnternete bağlanmak isteyen vatandaşlar bu sitelere ulaşamayınca google çöktü mü sorusunu araştırmaya başladı

Google’da meydana gelen yavaşlama sunduğu tüm hizmetlerde aksamaya neden oldu.

Youtube, Gmail, Google Analytics ve arama sayfasındaki yavaşlıkla ilgili kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

GOOGLE ÇÖKTÜ MÜ?

İnternete girmek isteyen vatandaşlar Google hizmetlerine ulaşamayınca google çöktü mü sorusunu araştırmaya başladı. Edinilen bilgiye göre Google'ın tüm dünya genelindeki servislerinde sorun meydana geldi. Böylelikle google analytics, google adsense, Youtube ve Gmail gibi hizmetler kullanılmamaya başlandı. Bazı kullanıcılar 502 hata yazısıyla karşılaşırken analytics kullanıcıları ise yetki sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Google Adsense Türkiye'yi Neden Cezalandırıyor? 

FACEBOOK, INSTAGRAM VE WHATSAPP SORUNSUZ

Google çöktü mü sorusundan sonra vatandaşlar hemen ardından sosyal medyalar Facebook, instagram ve whatsapp'a da girerek olayın doğruluğunu teyit etmek istedi. Sosyal medya platformları sorunsuz çalışırken google a hala dünya genelinde erişim sorunu yaşanıyor. 

Editör: Haber Merkezi