Crystal Admiral Resort Suites & SPA, size unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat eden lüks bir tatil yeridir. Türkiye'de Antalya'nın güzel sahilinde yer alan bu tesis, hem dinlenme hem de macera arayan gezginler için mükemmeldir. Crystal Admiral Resort Suites & SPA, Akdeniz'in büyüleyici manzarası ve yemyeşil doğasıyla konuklarına kendilerini yenilenmiş hissedecekleri dingin bir ortam sunuyor.

Her odada konukların denizin veya otelin güzel bahçelerinin nefes kesen manzarasının keyfini çıkarabilecekleri özel bir balkon vardır. Crystal Admiral Resort Suites & SPA'dayken, kapalı ve açık havuzlar, Türk hamamları, sauna, fitness merkezi, tenis kortları ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli olanaklardan yararlanın.

Crystal Admiral Resort Suites & SPA, konaklamanız boyunca maksimum konfor sağlamak için zevkli bir şekilde dekore edilmiş geniş süitlere sahiptir. Her süitte dinlenebileceğiniz ve güzel deniz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz özel bir balkon veya teras bulunmaktadır. Tesiste ayrıca gençleştirici tedaviler ve terapilerle kendinizi şımartabileceğiniz özel bir spa tesisi vardır.

Macera arıyorsanız, Crystal Admiral Resort Suites & SPA'da sizi eğlendirecek pek çok aktivite var. Jet ski, parasailing, rüzgar sörfü gibi su sporlarına katılabilirsiniz.

Editör: İrem Nur Kaya