Millet İtitfakı adını alan Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. Cübbeli Ahmet, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını Berat Kandilinde açıklamasına tepki gösterdi. YouTube üzerinde yaptığı yayında, "Millet neyi konuşuyor, altılı masa? Beşli Masa, beş altıya mı çıktı bilmem ne. Milletin Berat Gecesi gitti" ifadelerini kullanan Cübbeli Ahmet, bir de seçim duası yaptı. "Bu arada güzel bir dua yapalım" diyen Cübbeli Ahmet Hoca'nın seçim duası şöyle:

- Ya Rab bu vatan için, dinimiz için, mescitlerimiz için, medreselerimiz, ırzlarımız, namuslarımız için kurban olduğum sana en hayırlı olanlar kimlerse onların seçilmelerini nasip eyle.

- Dış güçlerle irtibat kuranları, PKK ile birlikte olanları, iş tutanları kahreyle, mahveyle, perişan eyle. HDP ile birlikte olanlara, HDP’ye bakanlık vereceğiz diyenlere fırsat verme ya Rab. Vatanımızı böldürme ya Rab. Birliğimizi bütünlüğümüzü daim eyle ya Rab.

MASA PEŞİNDE OLANLARI...

- Sen hile peşinde masa sandalye peşinde, köşe kapıp da ona da buna da yağlı kemik vereyim diye bu milletin maddi manevi değerlerine zarar verecek insanlara bu vatanda makam verme ya Rab."

İSİM VERMEDİK

Cübbeli Hoca, duanın sonunda cemaatine dönüp, “Nasıl dua yaptık? Amin denilecek dua mıydı değil miydi? Amin denilecek duaydı değil mi? İsim vermedik, cisim vermedik, sayı saymadık. Allah biliyor kimin ne yapacağını, Allah’a havale eyledik. Amin tamam” diye konuştu. 

Editör: İrem Nur Kaya