05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Fotoğraf çekerken köpek balığının üzerine düşen balıkçı ölümden kıl payı kurtuldu

Fotoğraf çekerken köpek balığının üzerine düşen balıkçı ölümden kıl payı kurtuldu

ABD'de bir balıkçı, kayalık alanda dengesini kaybederek suya düştü ve bir köpekbalığının üzerine çarptı.

Florida'da Köpekbalığı Saldırısından Son Anda Kurtuluş!

Florida Keys'de geçtiğimiz hafta bir balıkçı, kayalık bir bölgede dengesini kaybederek suya düştü ve bir köpekbalığının saldırısından son anda kurtuldu.

Olay anında beyaz Crocs terlikleri ile kıyı duvarında duran adam, dengesini yitirerek suya düştüğünde köpekbalığının kuyruğuna çarptı. Hazırlıksız yakalanan yırtıcı, hızla dönerek adama saldırmaya çalıştı. Ancak adam, son anda kayalara tırmanarak saldırıdan kurtuldu.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Bu anlar sosyal medyada 3 milyona yakın izlenme aldı ve videoya binlerce yorum yapıldı.

Bir kullanıcı, “Eve terlikleri olmadan dönüş hikâyesi komik olacak” derken, bir başkası “Neden ayaklarını bu kadar yaklaştırdı ki?” yorumunu yaptı.

Avustralya'da Benzer Saldırılar Yaşanıyor

Florida’daki olayın ardından gözler, son dönemde Avustralya’da yaşanan köpekbalığı saldırılarına çevrildi.

  • Queensland’de Moreton Adası açıklarında bir adam, köpekbalığı saldırısına uğrayarak karın bölgesinden ve bacağından ağır yaralandı.
  • Bribie Adası'nda 17 yaşındaki Charlize Zmuda, köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Uzmanlar, köpekbalıklarının bulunduğu sularda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor ve insanların bu tür bölgelerde daha temkinli olmalarını öneriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *