İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,4422 %0.23
56,2429 %-0.25
6.887,69 %-0.90
79.644,37 %-1.66
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı: Ukrayna'daki Lojistik Merkezleri vuruldu

Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı: Ukrayna'daki Lojistik Merkezleri vuruldu

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki 2 lojistik merkez ile Odessa'daki hedefleri ve askeri yük taşıdığı belirtilen 3 gemiyi vurduğunu açıkladı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Ukrayna'da askeri amaçlarla kullanıldığını belirttiği lojistik merkezleri ve gemileri vurduğunu açıkladı. Bakanlık, Kiev ve Nikolayev (Mıkolayiv) bölgelerinde iki lojistik merkezin, Odessa bölgesinde ağır yük araçlarının bulunduğu noktaların hedef alındığını bildirdi. Açıklamada ayrıca Çornomorsk Limanı ve Karadeniz'de askeri yük taşıdığı belirtilen 3 geminin vurulduğu ifade edildi.

Rusya Savunma Bakanlığı Saldırıları Açıkladı

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna'daki askeri hedeflere yönelik insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılarını sürdürdüğü belirtildi.

Bakanlık, gün içerisinde gerçekleştirilen saldırılarda Ukrayna'nın farklı bölgelerindeki askeri amaçlarla kullanıldığını belirttiği noktaların hedef alındığını bildirdi.

Açıklamada saldırıların Kiev, Nikolayev (Mıkolayiv) ve Odessa bölgelerinin yanı sıra Çornomorsk Limanı ve Karadeniz'deki hedefleri kapsadığı aktarıldı.

Ukrayna'daki 2 Lojistik Merkez Hedef Alındı

Rusya Savunma Bakanlığının açıklamasına göre Kiev ve Nikolayev (Mıkolayiv) bölgelerinde bulunan iki lojistik merkez vuruldu.

Bakanlık, hedef alınan söz konusu lojistik merkezlerin askeri ürünlerin depolanması ve sevkiyatında kullanıldığını belirtti.

Rusya tarafından açıklanan saldırılarda iki merkezin insansız hava araçlarıyla hedef alındığı bildirildi.

Odessa Bölgesindeki Ağır Yük Araçları Vuruldu

Bakanlığın açıklamasında Odessa bölgesinde gerçekleştirilen saldırılara ilişkin de bilgi verildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, bölgede mühimmat sevkiyatı amacıyla kullanıldığını belirttiği ağır yük araçlarının bulunduğu noktaların hedef alındığını açıkladı.

Saldırıların Rus ordusunun Ukrayna'daki askeri hedeflere yönelik İHA operasyonları kapsamında gerçekleştirildiği ifade edildi.

Rusya: Askeri Yük Taşıyan 3 Gemi Vuruldu

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki kara hedeflerinin yanı sıra gemilerin de vurulduğunu bildirdi.

Bakanlığın açıklamasına göre Çornomorsk Limanı'nda ve Karadeniz'de askeri yük taşıdığı belirtilen toplam 3 gemi hedef alındı.

Rusya Savunma Bakanlığı, gün içerisinde Kiev ve Nikolayev (Mıkolayiv) bölgelerinde askeri ürünlerin depolanması ve sevkiyatında kullanıldığını belirttiği iki lojistik merkezin, Odessa bölgesinde mühimmat sevkiyatı için kullanılan ağır yük araçlarının bulunduğu noktaların ve askeri yük taşıdığı belirtilen 3 geminin vurulduğunu açıkladı.