Her geçen gün kendini geliştiren Araz Market farklı etkinliklere katılarak ve projeler düzenleyerek varlığını hissettiriyor.

Azerbaycan’ın tüm bölgelerinde nam salmış Araz Süpermarketler zinciri İmar ve İş Bankaları ile anlaşma yaparak ekonomiye daha da katkı sağlayacağını bildiriyor. Azerbaycan kökenli süpermarket geniş çaplı hizmet sunarak bir marketten daha fazlası olmaya çaba gösteriyor. Bu market kurulana kadar ülkede çeşitli proje ve etkinlik gerçekleşmediği için Araz Süpermarket gerçekten de gerekliydi. Durum böyle olunca 7 Mayıs 2011 tarihinde yurtiçi ve yurtdışı pazarlara sesini duyurdu. Bu amaç doğrultusunda sürekli araştıran ve eğitimli kişiler bir araya gelerek Araz Süpermarketler kuruldu.

Her Geçen Gün Şube Sayısı Çoğalıyor

Araz Süpermarketler Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası iş birliği ile şubelerini çoğaltmayı hedefliyor. Bugüne kadar Azerbaycan içinde “Neredesin Araz” sloganıyla 4 tane şube açılmış durumda. Profesyonel çalışmayı sürdürmeyi başaran Araz Süpermarketler zinciri Bakü çevresinde 12 şube daha açarak toplam şube sayısını 16’ya çıkardı.

Araz Süpermarketlerin asıl hedefi de nerede olursa olsun geniş kapsamlı olarak ihtiyacın bulunduğu her yerde bir Araz Süpermarketler zincirini açabilmek. İmar ve Kalkınma Bankaları ile daha pek çok yeni projelere imza atacağını belirten süpermarket üretilen taze ürünlerin ve kalitenin kullanıcıya hızlı ve sağlam şekilde sunulması için hedeflerini gerçekleştiriyor.

Prensip Çerçevesinde Hareket Ediyoruz

Araz süpermarketlerin prensiplerine göre hareket etmesi her geçen gün daha da büyümesine yardımcı oluyor. Araz’ın en büyük prensibi ise gıda ve gıda dışı tüm ürünlerin uygun fiyatlar çerçevesinde geniş yelpazede kullanıcıya ulaştırılması. İşte tam da prensip doğrultusunda İmar ve Kalkınma Bankaları ile çalışma başlatarak bütçe açısından da yelpazesini geniş tutması açısından da daha rahat olacağını belirtiyor.

Araz Süpermarketleri Sosyal Medya Üzerinden Takip Edebilirsiniz:

https://www.instagram.com/arazsupermarket/