Bir teknolojik cihaz ya da  günlük hayatımız için gereken bir şey alırken ilk olarak marka ve fiyat bilgisine bakarız. Aslında en iyi marka işitme cihazı, işitme güçlüğü çeken insanlar tarafından kullanılan , işitme kaybının derecesine ve yaşam tarzına uygun seçilen işitme cihazıdır. Maxtone İşitme Merkezi olarak Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş şube ağımız ile sizi kaliteli bir işitme deneyimine davet ediyoruz. Türkiye’nin ilk  kurumsal ve yetkili işitme merkezi olarak, çeşitli ve dünyanın en iyi işitme cihazı markalarının tek ve yetkili distribütörü olduğumuzu belirtmekten mutluluk duyuyoruz. Maxtone İşitme Merkezleri’nde şarj edilebilir, dayanıklı, güçlü, estetik, bütçe ve kullanıcı dostu birçok işitme cihazı seçenekleri bulunmaktadır. Kulağınızın anatomik yapısına uygun konforlu işitme cihazlarına siz de sahip olun. En iyi marka ve en iyi performans sunan işitme cihaz ve aksesuarlarının hepsi Maxtone İşitme Merkezleri’nde!

Eğer işitme kaybı derecenizi bilmiyor iseniz, Maxtone İşitme Merkezleri’nde ücretsiz işitme testi ile işitme kaybı seviyenizi de öğrenebilirsiniz. Şubelerimizden randevu almayı unutmayın. Uzmanlarımız eşliğinde yapılan bu test ile kesin ve net bir sonuca ulaşmış olursunuz. Test sonucuna göre uzmanlarımız eşliğinde kulağınızın anatomik yapısına kolay ve hızlı bir şekilde uyum sağlayan ve güvenilir markalı bir işitme cihazına sahip olabilirsiniz. Yetkili  Teknik servisimiz ile de iletişime geçerek de arıza durumunda  işitme  cihazı tamirinizi hızlı bir şekilde yaptırıp , kullanmaya devam edebilirsiniz. Maxtone İşitme Merkezleri’nde işitmeniz bizim için önemlidir.

Son teknolojiyi küçük işitme cihazlarımıza sığdırdık. Bu sayede dikkat çekmeyen, küçük ve ten renginiz ile uyumlu kamufle olan işitme cihazlarımız ile kendinizi daha emin ve her zamankinden daha da güçlü hissetmemeniz için hiçbir neden yok. Kulak arkası işitme cihazlarımızda da şarj edilebilir batarya ya da pil ile çalışan işitme cihazı opsiyonlarını da sunmaktayız. Farklı İşitme cihazı tipleri ve kişiye özel birçok özelliğe sahip cihazlar ile ihtiyacınıza uygun işitme cihazlarına sahip olabilirsiniz.  Siz işitme cihazına değil, size uyum sağlayan, ayak uyduran bir işitme cihazını ve çok daha fazlasını Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri  olan Maxtone İşitme Merkezleri’nde bulabilirsiniz. Ayrıca sadece işitme cihazlarımızla değil uzman odyologlarımız ve kurumsal hizmet kalitesi anlayışımız ile de  işitme cihazlarında en iyi marka olduğumuzu kanıtlıyoruz. 

40 yıllık engin tecrübe ve alanında uzman kadromuz ile her an hizmetinizdeyiz. Maxtone ile her zaman iletişime geçebilir, seçmiş olduğunuz ya da seçeceğiniz işitme cihazı hakkında detaylı bilgiyi uzmanlarımızdan temin edebilirsiniz.

En İyi Marka İşitme Cihazı Nasıl Olmalı?

İşitme cihazı seçiminde, herkesin ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır. Bu nedenle, en iyi marka işitme cihazının hangisi olduğu konusunda net bir yanıt vermek gerekirse https://maxtone.com.tr/web/isitme-cihazlari.php Sayfasına girip, profesyonel yardım alarak kendinize en uygun işitme cihazını seçebilirsiniz. Bir audiolog veya Maxtone işitme cihazı satıcısından yardım alarak, ihtiyaçlarınıza en uygun işitme cihazını seçebilir ve satın alabilirsiniz.

Maxtone İşitme cihazları  ile emin ellerdesiniz. Bizimle 444 47 74’ü arayarak iletişime geçebilirsiniz. Maxtone ile hayatı duy!
 

Editör: Haber Merkezi