Erman Toroğlu, Sabah gazetesindeki yazısında Başakşehir-Fenerbahçe maçında hakemin bir penaltıyı vermediğini ileri sürdü.

Toroğlu'nun "Penaltıyı Metin Şentürk bile gördü!" başlıklı yazısından bir bölüm şöyle:

"Başakşehir iyi kapandı. Visca'yı daha iyi kullansalar en az 3 gol daha bulurlardı. Serdar'dan üçlü savunma adamı olmaz. Çünkü Serdar şampiyonluğa oynayan bir takımda; dörtlü savunmada bile oynamaz. Üçlü savunma oynatacaksan önce 'kadron müsait mi' bir bakacaksın! Bu işin 4-4-2'si, 4-3-3'ü yok. Futbolda şu var: Topu kapınca hücum edeceksin. Kaptırır kaptırmaz topla kendi kalenin arasına gireceksin. Bunu sahada 10 kişiyle birlikte yaparsan takım olursun. Yoksa Fenerbahçe'de 3-4 futbolcu var; evlere şenlik! Takım mağlup, top çeviriyorlar. Skora bakmayan bir kişi 'top gezdiriyorlar, zamana karşı oynuyorlar' der. Başakşehir'in yapacağını Fenerbahçeliler yaptı.

Maşallah bu sene; Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayan sanki denizde can simidi ile kurtuluyor.

Fenerbahçe bir bildiri yayınladı. 'Ali Şansalan maç yönetmiş. VAR'a verilir mi' diye... Haklı oldukları yan olabilir. Başka hakem verilebilirdi. Ama şu da var; verdikleri beyanat yerini buldu. Başakşehir'in buz gibi penaltısı güme gitti. Ali Şansalan'dan başka herkes gördü Türkiye'de... İnanın o pozisyonu arkadaşım Metin Şentürk bile görürdü!"

Editör: Haber Merkezi