İstanbul Esenyurt'ta bir evden gelehn 4 el silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Ekipler eve girdiklerinde 18 yaşındaki Muhammed Ali Polat'ı kafasından vurulmuş halde ölü buldular.

Silivri'de baba cinayeti! 22 yaşındaki oğlu Selamet Kanat'ı bıçaklayarak öldürdü Silivri'de baba cinayeti! 22 yaşındaki oğlu Selamet Kanat'ı bıçaklayarak öldürdü

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Muhammed Ali Polat ile günlük kiralık eve girdikleri belirlenen M.İ. ve İ.Y.'yi Bağcılar'da gözaltına aldı. 

Yapılan çalışmalarda ayrıca O.K. ve K.Ç.'de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.İ. ve İ.Y.'nin olayın ardından kaçtığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Olay yerinden elinde silahla kaçan şahsın İ.Y. olduğu, olay günü evde bulunan şahıslarla aralarında kız meselesi yüzünden tartışma çıktığı ve olayın meydana geldiği belirlenmiş, şüpheli şahıs Bağcılar ilçesinde M.İ. isimli şahısla birlikte yakalanmış, M.İ.'nin üzerinden 1 adet silah ele geçirilmiştir. Şahısların yapılan sorgulamasında; Muhammed Ali Polat ve M.İ.'nin benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilmiştir" denildi. 

Polat'a 4 gün işkence edildiği, sonra da vurularak öldürüldüğü belirtildi.
 

Editör: Gürel Yurttaş