Galatasaray, Çaykur Rizespor'a kendi sahasında 4-3 yenilirken, Teknik Direktör Fatih Terim adeta çılgına döndü.

Fatih Terim, maçın son dakikalarında yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan Rizesporlu yöneticilerin konuşmalarına sinirlendi ve üzerlerine yürüdü.

Terim'i teknik heyet güçlükle sakinleştirdi. 

Rizespor'a tarihi galibiyeti getiren golleri; Samudio (dk.2), Boldrin (dk.41), Skoda (dk.54- P), Fernando (dk.90+3) attı.

Galatasaray'da Yedlin (dk.14), Emre Akbaba (dk.31) ve Meriah'ın (dk.74) kendi kalesine attığı goller puan için yeterli olmadı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in maç sonu şunları söyledi:

- Maça neredeyse 1-0 mağlup başladık. Olacak bir pozisyon değil. 

- 90 dakikada bir takımın başına gelebilecek her şey geldi başımıza bu akşam. 

- Sonra oyunu kontrol altına aldık. Şahane de bir gol attık. Etebo pası atsa Emre'ye, 3. gol olabilirdi. Ama o düz gitmeyi tercih etti. 
- Sonra yine durup dururken 2. golü yedik. İlkini beğenmediler herhalde... İkinciyi de yedirdiler. 

- Sonra yine komik bir golle 3. golü yedik. Bir de eksildik. 10 kişi kaldık.

- Hakem de orada direkt penaltı veriyor. 1 metre dışarıda pozisyon. o kadar hazır ki, "Bir şey olsa da versem" diye... 

- Oyun da zaten sonra koptu. 4. golü de yedik. Olmadı. Maalesef bu kadar teknik oyuncuların, bu hataları yapması diğer oyuncuların da bunun altından kalkabilecek gücü bulamamalarına sebep oluyor. 

- Biz biraz kırılgan bir takımız. Ben de olsam benim de moralim bozulur. olmadık bir yerde kaybettik. Yakıştıramadım benim takımıma...

- Çünkü oyuna baktığınıza 10 kişi kalıncaya kadar sorun yok. 3-3'ten sonra da her şey olabilirdi ama 10 kişi kaldıktan sonra oyuncu değişiklikleri işe yaramadı. 

- Oyuncularımı hiç bir zaman suçlamam. Hatalarını yüzlerine söylerim. Bugün olanları yakıştıramadım onlara, incittiler bizi.

- Galatasaray yenilince üzülenlere üzülüyoruz. Sevinenlere üzülmüyoruz. Çok maç var ama büyük avantajı kaçırdık. Son 4 maçın 3'ünde 8 puan kaybedersek, her maçı kazanmak zorunda oluruz.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u ağırladığı maçta kırmızı kart gören Yedlin'in yanı sıra, sarı kart gören Luyindama ve Marcao da Hatayspor maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının 75. dakikasında hakem Volkan Bayarslan, Yedlin'in Michalak'a yaptığı hareket sonrasında penaltı kararı verdi. Ancak VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonun dışarıda olması nedeniyle hakem Bayarslan, kararını frikik olarak değiştirdi.

Galatasaray'da Yedlin, pozisyon sonrasında hakeme itirazı nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yedlin, 32. haftada oynanacak Hatayspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray'da Luyindama'nın ardından Marcao da  sarı kart görerek Hatayspor maçında cezalı duruma düştü.