Şamiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'le başa baş oynamasına rağmen yenilmekten kurtulamadı.

Temsilcimiz Almanya'daki maça iyi başladı. Rakibine fazla pozisyon vermezken cesurca gol de aradı.

Göztepe başardı. İzmir'de yer yerinden oynadı Göztepe başardı. İzmir'de yer yerinden oynadı

21. dakikada Hakim Ziyech, sağ kanatta topla buluştu. Kimmich'i geçmek isteyen yıldız futbolcu, Alman oyuncudan sıyrılamadı.

27. dakikada Bayern Münih'te Musiala, ceza sahasına yakın bir bölgeden topu kontrol edip döndü vurdu. Top, Muslera'nın sağından auta gitti.

30. dakikada Sane, bir anda Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Ancak Uruguaylı kaleci tehlikeyi önledi.

42. dakikada Galatasaray hızlı atakta Ziyech'le çok tehlikeli geldi. Top, bir anda Icardi'nin önünde kaldı, ancak Arjantinli yıldızın vuruşu Neuer'den döndü.

İlk yarı 0-0'lık sonuçla noktalandı. 

45. dakikada Kane topu kaptı, bir anda Galatasaray kalesinde tehlike oluşurken savunmada Davinson Sanchez araya girdi ve tehlikenin büyümesine izin vermedi.

53. dakikada Bayern Münih, Galatasaray kalesine çok telikeli geldi. Kane'in vuruşunda top direkten dönüp oyun alanına geri döndü.

80. dakikada Bayern Münih'te kullanılan serbest vuruş sonrası Kane kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Bayern Münih, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

86. dakikada Bayern Münih'te soldan Tel ortaladı, ilk golü atan Kane ceza sahası içinde topla buluştu ve skoru 2-0 yaptı.

90. dakikada Ndombele'nin golü Galatasaray için teselli olmaktan öteye gidemedi.

Editör: Grlyrtts