05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Karısını tüfekle katletti, tabancayla da kendi canına kıydı

Karısını tüfekle katletti, tabancayla da kendi canına kıydı

Antalya'nın Serik ilçesinde, 56 yaşındaki bir adam, 52 yaşındaki eşini av tüfeğiyle katlettikten sonra tabancayla kendi canına kıydı.

Antalya'nın Serik ilçesi Dikmen Mahallesi'nde gece saat 02.45 sıralarında meydana gelen olayda, Mehmet Ulumaskan (56) ile eşi Hülya Ulumaskan (52) arasında evlerinin bahçesinde tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Ulumaskan, av tüfeğiyle eşine defalarca ateş etti. Hülya Ulumaskan olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Ulumaskan eve dönerek tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ulumaskan da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 4 çocukları olduğu öğrenilen çiftin cenazeleri, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *