Dünyanın en çirkin modeli olarak tanınan ve Gucci markasının reklamında yer alan Ermeni asıllı Armine Harutyunyan örgütün kanalına verdiği röportajda Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

Ermeni model, terör örgütün kanalına röportaj verdi. Elinde silahıyla eğitim aldığı anları paylaşılan Harutyanyan, açıklamasında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.


Ermeni terör grubu, Azerbaycan'a tehditler savurarak, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" söyleminde bulundu. 


Terör örgütü Vamo'nın içerisinde PKK ve Asala'lı teröristler de bulunuyor.


Gucci, 2019 yılında marka yüzü olarak 23 yaşındaki Ermeni asıllı Armine Harutyunyan'ı podyuma çıkartmıştı. Kemikli burnu, uzun ve biçimsiz kaşlarıyla gündem olan Armine Harutyunyan, güzellik algıları yıkarak dünyanın en ünlü markalarından birinin yüzü oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindiren şantaj: Bu işi ivedilikle çözün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindiren şantaj: Bu işi ivedilikle çözün

O dönem hem tepki çeken hem de destek gören Armine, modellik kariyerini başarıyla sürdüreceğini ve kendisiyle barışık olduğunu açıkladı.

Editör: Nehir Durdağı