10 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Bakan Soylu'dan "Erdoğan siyaseti bırakınca ne yapacaksınız?" sorusuna tek cümlelik yanıt

Bakan Soylu'dan "Erdoğan siyaseti bırakınca ne yapacaksınız?" sorusuna tek cümlelik yanıt

Konuk olduğu programda hakkında merak edilen sorulara yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakınca ne yapacaksınız?" sorusuna "Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı andan itibaren ondan sonra siyaset yapmam" yanıtını verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Gündeme dair birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Soylu, dikkat çeken açıklamalara imza attı.

ERDOĞAN SİYASETİ BIRAKIRSA NE YAPACAK?

Bunlardan birisi de Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri oldu. Işık'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra siyasete devam eder misiniz?" sorusuna Bakan Soylu, "Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı andan itibaren de ondan sonra siyaset yapmam" sözleriyle yanıt verdi.

"FİKİRLERİMİ İSTEDİĞİ ANDA EMRİNE VERMEYE HAZIRIM"

Açıklamasının devamında "Özgürlük, hürriyet, egemenlik, bütün bu anlamları var. Şimdi bütün bunların içerisinde bunu sağlayan bir Türkiye var" diyen Bakan Soylu, şöyle devam etti: "Ben de bu Türkiye'nin Allah'a milyonlarca defa şükürler olsun ki bunu gerçekleştiren kadrosunun içindeyim. Benim için bundan daha büyük şeref yok. Bu kadronun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın da çalışma arkadaşıyım, yol arkadaşıyım. Benimle ne kadar çalışmak isterse yarın çalışmak istemeyebilir. İddiamı, düşüncelerimi, ülkemle ilgili fikirlerimi istediği anda emrine vermeye hazırım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *