İstanbul
Parçalı bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0280 %0.05
56,3838 %0.69
6.502,83 %3.16
78.373,48 %0.96
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Esenler'de kontrolden çıkan kamyonet virajı alamayarak devrildi

Esenler'de kontrolden çıkan kamyonet virajı alamayarak devrildi

Esenler'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyonet virajı alamayarak devrildi. Yaralananın olmadığı kazada trafik yoğunluğu yaşandı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

İstanbul'un Esenler ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği kamyonet virajı alamayarak devrildi. Kazada yaralanan olmazken, devrilen araç nedeniyle yolda kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Kaza sonrası yaşanan trafik ve devrilen kamyonet havadan görüntülendi.

Esenler'de Kamyonet Virajı Alamayarak Devrildi

İstanbul'un Esenler ilçesinde seyir halindeki bir kamyonetin devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Kaza, saat 11.30 sıralarında 100. Yıl Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 34 JIV 62 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Devrilen kamyonetin sürücüsü, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Kamyonet Sürücüsü Kazayı Yara Almadan Atlattı

Esenler'de meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçtan çıkarılan sürücünün sağlık durumunu kontrol etti.

Yapılan incelemede kamyonet sürücüsünün kazayı herhangi bir yara almadan atlattığı belirlendi. Kazada başka bir yaralanma da yaşanmadı.

Polis ve itfaiye ekipleri, devrilen kamyonetin bulunduğu bölgede çalışma gerçekleştirdi.

Yola Sızan Yakıt ve Yağ Nedeniyle Kumlama Yapıldı

Kazanın ardından devrilen kamyonetin kasasında bulunan malzemeler başka bir araca aktarıldı. Araçtan yola yakıt ve yağ sızması üzerine ekipler tarafından kumlama çalışması gerçekleştirildi.

Yol yüzeyine yayılan yakıt ve yağın bulunduğu alanda yapılan çalışmanın ardından kamyonetin kaldırılması için işlemler sürdürüldü.

Devrilen kamyonet, bir süre sonra bulunduğu yerden kaldırıldı.

Esenler'deki Kaza Trafik Yoğunluğuna Neden Oldu

100. Yıl Mahallesi İpekyolu Caddesi'nde meydana gelen kaza nedeniyle yolda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

Kamyonetin devrilmesinin ardından olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışmaları sırasında bölgede araç trafiği etkilendi. Kamyonetin kasasındaki malzemelerin başka bir araca yüklenmesi ve yola sızan yakıt ile yağın temizlenmesi için çalışma yapıldı.

Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu ve yol üzerinde devrilen kamyonet havadan görüntülendi.