İstanbul Kadıköy'de 15 yaşındaki Ahmet Minguzzi'nin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin davada karar çıktı. Davada B.B ve U.B hakkında. 'Çocuğun kasten öldürülmesi' suçundan en üst sınırdan 24 yıl hapis cezası verilirken, sanık M.A.D ve A.Ö. tahliye edildi. Kararın açıklanmasının ardından anne Yasemin Minguzzi sinir krizi geçirdi.
"BEN ARTIK İLAHİ ADALETE GÜVENİYORUM"
Yasemin Minguzzi, avukatının kameralar önünde açıklama yaptığı sırada yanına gelerek "Ben artık ilahi adalete güveniyorum o kadar, o kadar, o kadar..." ifadelerini söyledi.
"BU KARAR KABUL EDİLEMEZ"
Minguzzi Ailesi'nin avukatı Ersan Barkın ise iki sanık hakkında verilen beraat kararına tepki göstererek, "Bu karar kabul edilemez. Bu kararın üst mahkemelerden döneceğine eminiz. Hemen itirazlarımızı başlatacağız" dedi. Avukat Barkın, iki sanığın da eylem içinde bulunmasına karşılık delil yetersizliğinden tahliye edildiğini dile getirdi.
