İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Melih Gökçek'ten TBMM’deki kavganın ardından dikkat çeken paylaşım: 'Nakavt…'

Melih Gökçek'ten TBMM’deki kavganın ardından dikkat çeken paylaşım: 'Nakavt…'

TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan yumruklu kavganın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan yumruklu kavganın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Gökçek, oğlu AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal arasında yaşanan arbede sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yapay Zekâ ile Oluşturulan Görselle Paylaştı

Melih Gökçek, paylaşımında Osman Gökçek’in yapay zekâ ile oluşturulmuş bir boksör görseline yer verdi. Aynı paylaşımda, arbede sırasında burnu kanayan Mahmut Tanal’ın fotoğrafı da kullanıldı.

Gökçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Nakavt… Milletin oyuyla seçilenlerin iradesine karşı çıkar, bakana saldırmaya kalkarsan milletin evlatları bakanına sahip çıkar, sonuç bu olur…”