06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM TBMM'deki tarihi İdlib oturumu sona erdi

TBMM'deki tarihi İdlib oturumu sona erdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan tarihi İdlib oturumu sona girdi. Gizli oturumun tutanakları 10 yıl sonra açıklanacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün kapalı oturumla toplantı. Tarihi oturumun tutanakları gizlilik nedeniyle 10 yıl içinde açıklanamayacak.

6.5 saat süren oturumda hükümet adına Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay da yer aldı. Kapalı oturumu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de oturumu sonuna kadar takip etti.

TBMMs Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında toplanan, TBMM Genel Kurulu’nda, Suriye’nin İdlib kentinde 34 askerin şehit olduğu saldırı nedeniyle kapalı yapılan oturumda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 30'ar dakika süreyle bilgilendirme yaptılar ve milletvekillerinin sorularını yanıtladılar. Genel Kurul’da grupları bulunan siyasi parti temsilcileri de 30’ar dakika konuşma yaptı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *