• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
22°

#Azerbaycan Haberleri

#Azerbaycan haberleri ve güncel #Azerbaycan gelişmeleri, #Azerbaycan ile ilgili tüm video, #Azerbaycan fotoğrafları ve #Azerbaycan haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


DÜNYA

Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Karabağ'da süreç yakından izleniyor, ateşkes ihlali yok" denildi.

DÜNYA

Azerbaycan'ın antiterör operasyonu sonrasında işgalden kurtarılan Dağlık Karabağ'daki Ermeniler, Bakü'nün güvencesine rağmen ayrılmaya devam ediyor.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’a yaptığı resmi ziyaretin dönüş yolunda uçakta gazetecilere gündeme dair önemli soruları yanıtladı.

DÜNYA

Azerbaycan'ın başlattığı 'terörle mücadele operasyonu' sonrası Karabağ'da sağlanan ateşkes, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da protestolara sebep oldu.

3. SAYFA

Beylikdüzü'nde Azerbaycanlı mafya babasının yeğeninin de içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenleyerek emekli polis memurunu öldürüp, 3 kişiyi ise yaralayan...

DÜNYA

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonlarının durdurulması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

3. SAYFA

Azerbaycan’ın ünlü suç örgütü liderlerinden “Lotu Quli” lakaplı Nadir Salifov’un yeğeninin de içerisinde bulunduğu araç İstanbul Beylikdüzü’nde kurşunlandı.

DÜNYA

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposunu ve radar istasyonunu vurdu.