• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Esad Haberleri

esad haberleri ve güncel esad gelişmeleri, esad ile ilgili tüm video, esad fotoğrafları ve esad haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

Kritik MGK toplantısının ardından yayınlanan bildiride Suriye'nin terör örgütlerinden temizlenmesinin önemine dikkat çekildi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile Moskova'da görüşeceği iddiaları Dışişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye lideri Esad'ın ilk yüz yüze görüşmesi Moskova'da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde.

DÜNYA

Suriye Devlet Başkanı Beşar Eşad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme çağrısına cevap verdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esed'e yaptığı normalleşme çağrısına yanıt geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme yapmak üzere Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a talimat verdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Hollanda-Türkiye maçının ardından Türkiye'ye dönerken uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında temmuz ayı içinde Şam'a giderek Suriye lideri Esad ile masaya oturacağını söyledi.

DÜNYA

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Özel Temsilcisi Alexander Lavrentiev'le Suriye-Türkiye ilişkilerine yönelik görüşme yaptı.

DÜNYA

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sürerken savaşın yayılacağı korkusu giderek artıyor. Suriye'nin de cephe açacağı ileri sürüldü.