• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


DÜNYA

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasına varılmasının önüne engeller koyduğunu...

DÜNYA

İsrailli yetkililer Gazze'den Mısır topraklarına kadar uzanan Hamas'a ait yeni bir tünel keşfedildiği açıkladı.

DÜNYA

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ediyor. Filistin Devleti'ni son günlerde resmi olarak tanıma kararı alan ülkelerden biri de Ermenistan...

GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, bayram namazını kıldığı camiden çıkarken vatandaşlarla bayramlaştı. Bu sırada yanına gelen bir kişinin sözleri Özel'i kızdırdı.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın Gazze için ortaya attığı ateşkes taslağında Hamas'ın talep ettiği değişiklik ortaya çıktı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam'da AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışında açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde düzenledikleri operasyonda İsrail askerleriyle yaşanan çatışma sonucunda yeni esirler aldıklarını açıkladı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis arasında yaşanan Hamas gelişmesi dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'in ortak basın toplantısına Hamas damgasını vurdu.

DÜNYA

İsrail, Hamas'ın ateşkese onay verdiği bir dönemde Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırılarını sürdürme kararı aldı.

DÜNYA

ABD Dışişleri'nden Türkiye ve İsrail açıklaması geldi.

DÜNYA

Ateşkes müzakereleri için Mısır'ın başkenti Kahire'de bir araya gelen İsrail ve Hamas heyetlerinin görüşmesinden güzel sonuç çıkmadı.