Hastane yatağı kiralama hizmeti, özellikle evde özel bakım gereksinimi duyan bireyler için sağlık ekipmanı kiralama firmaları tarafından sunulan bir hizmettir. Bu yataklar uzun süreli tıbbi bakım ihtiyacı olan hastalara rahatlık ve destek sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Hastane yatağı kiralamak ekstra yardım, hareketlilik sorunları olan veya güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyan hastalar için son derece uygun çözüm sunabilmektedir.

Sağlık sektöründe en kritik ve hassas meselelerden biri hasta bakımıdır. Uzun süreli evde yatak istirahatine muhtaç hastaların rahatlığı ve sağlığı için özenle tasarlanmış hasta yatakları, büyük bir öneme sahiptir. Bu tür yataklar hastaların rahatlığını artıran ve bakım sağlayıcılara yardımcı olan özelliklere sahip özel tasarım ürünlerdir.

Sizin de bu hizmetlere gereksinimiz varsa birbirinden farklı modellere bakabilir, içlerinden hem kendiniz hem de hastanız için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Hastane Yatağı Kiralama Hangi Avantajlara Sahip?

Hastane yatağı kiralanıyor mu sorusuna olumlu yanıt verilebilmektedir. Doğru firma ile çalıştığınız zaman bu hizmetler size pek çok avantaj kazandırmaktadır. Genel anlamda bahsedilecek olursa bunlar şu şekildedir:

  • Özellikle kısa dönemli kullanımlar için hastane yatağı kiralama, yeni yatak satın almaya göre daha düşük maliyetli bir alternatif sunabilir.
  • Hastane yatakları kenar korumaları ve kilitlenebilir tekerlekler gibi bir dizi güvenlik özelliğiyle donatılmıştır.
  • Hastane yatağı kiralama hizmeti, yatağın farklı pozisyonlara taşınabilmesini sağlayarak, sık sık yer değiştirmeye ihtiyaç duyan hastalar için oldukça pratik çözüm sunabilir.
  • Hasta yatakları, hastaların maksimum konfor ve destek elde etmesi amacıyla özel olarak dizayn edilmiştir.

Bunların yanı sıra hasta yatakları sunduğu faydalar bakımından hem hastalara hem de bakıcılarına geniş kapsamlı avantajlar sağlar.

Yatakların tekerlekleri yatağı istenilen yöne hareket ettirme ve yer değiştirme olanağı sunar. Bu hem hastalar hem de bakıcılar için büyük kolaylık sağlar. Hastanın bulunduğu odanın temizliği son derece önemlidir. Tekerlekler sayesinde yatağı istenilen yöne çekerek temizlik işlemleri rahatça yapılabilir ve hastanın odası en hijyenik şekilde düzenlenebilir.

İlaç şirketi AstraZeneca koronavirüs aşılarını dünya çapında geri çekme kararı aldı! İlaç şirketi AstraZeneca koronavirüs aşılarını dünya çapında geri çekme kararı aldı!

Hasta Yatağı Modelleri Nelerdir?

Hasta yatakları kişilerin ihtiyaçlarına göre özel şekilde imal edilmektedir. Bu bakımdan hasta yatağı kiralama esnasında tercih edebilecek pek çok farklı model vardır. Özellikleri ile bunlardan bazıları aşağıdan incelenebilir.

Mar-Care Marmara Çift Motorlu Ekonomik Hasta Karyolası

EKO sınıfı özel üretim karyola seçenekleri arasında yer alarak en çok tercih edilen modellerden biridir. 90 derece baş kısmı kaldırılabilir ve tekerlekleri kilitlenebilir. 150 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu karyola hasta yatağı kiralama için tercih edilebilir.

Mar-Care Marmara Dört Motorlu Asansörlü Tam Abs Hasta Karyolası

Bu hasta karyolasının baş ve ayak ucu eğimleri trenlenburg özelliklidir ve dört adet pistonlu motor sayesinde ters trenlenburg ve yükselme hareketleri gerçekleştirilir. Ergonomik el kumandasıyla rahatça kontrol edilebilen bu karyola, piston motorları sayesinde 180-250 kg ağırlığındaki hastalar için uygundur. Ayrıca karyolanın başlık ve korkulukları, antibakteriyel özelliklere sahip ABS malzemeden üretilmiştir.

Mar-Care Marmara Dört Motorlu Alman Ahşap Ev Tipi Hasta Karyolası

Hasta yatağı kiralama hizmetlerinde seçeneklerden bir tanesi de bu modeldir. Bu modelde hasta karyolasının iç yapısı lata malzemeden oluşur ve baş ucu, ayak ucu, asansör ve trend özelliklerine sahiptir. Karyolanın yan korkulukları çift sistemlidir ve ahşap malzemeden üretilmiştir. Ayrıca karyola kumandasında çocuk kilidi özelliği bulunur. 300 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu karyola, geleneksel modellere göre daha geniş alana sahip olup hastalar için konforlu bir deneyim sunar.

Mar-Care Marmara Çift Motorlu Alüminyum Korkuluklu Hasta Karyolası

Bu hasta karyolası çift motor sistemine sahip olup ayak ve baş ucu hareketleri ayrı ayrı kontrol edilebilir. Karyolanın alüminyum korkulukları hastanın yataktan rahatça inmesini sağlar. 150 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu karyolanın motor sisteminde kalem pil de kullanılabilmektedir.

Firmamız hasta yatağı kiralama hizmetlerinde size farklı seçenekler de sunmaktadır. Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ya da kiralık hasta yatağı ne kadar öğrenmek istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Editör: Nehir Durdağı