Finans dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İslam Memiş, gram altınla ilgili önemli bir hedef belirledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmelerde, rakamsal verilerle 'son demler' dedi.

Gram altının 1.860 seviyesinin altına gerilediğini belirten Memiş, kalan yüzde 25 için 1.930 seviyesinin görülebileceği umduğunu dile getirdi. Gram altının şu an için 40 lira gerilediğini ifade eden Memiş, bu durumu "Son demler" ifadelerini kullandı.

Memiş'in, kolay kazananların kolay harcadığını, zor kazananların ise zor harcadığını belirterek emeğin karşılığının önemine vurgu yaptığı açıklamasında, finansal başarı için özverili bir çaba gerektiğini vurgulardı.

Memiş, "1.860’ın altına geriledi. Kalan yüzde 25 için 1.930 görülür umuduyla. Gram tarafı şimdilik 40 lira geriledi. Son demler" dedi.

Emeklilere müjde. Bakan Işıkhan açıkladı Emeklilere müjde. Bakan Işıkhan açıkladı

Aynı zamanda, sokakta karşılaştığı kişilerin çoğunun "borsaya girdim" dediğini belirten Memiş, yatırımcılara olan ilgisine dikkat çekti. "Hakkınızda hayırlısı olsun" temennisinde bulunan Memiş, yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş, sosyal medya hesabından borsa ile ilgili de nuşarak, şu ifadeleri kullandı: Sokakta karşılaştığım herkes “borsaya girdim” diyor. Hayırlısı olsun inşallah. Yüzlerce kez “yatırımcı nasıl olmalı?” diye anlatıp duruyoruz. Nefis ile imtihan zor iş. “Hakkınızda hayırlısı olsun” diyorum.

Memiş, kolay kazananların kolay harcadığını, zor kazananların ise zor harcadığını vurgulayarak, emeğin karşılığının önemli olduğunu ifade etti. Finansal başarı için özverili bir çaba gerektiğini belirten Memiş, dünyanın ve bireylerin değiştiğini ve bu değişime ayak uydurmanın önemine vurgu yaptı.

Editör: İrem Nur Kaya