YAŞAM

İspanyolca Tercüme Ofisi – Okeanos Tercüme

Online çeviri faaliyetlerinde tercih edilebilecek uzmanlık gerektiren çeviri dilleri arasında İspanyolca da yer alabilir. İspanyolca tercüme faaliyetleri için genellikle Türkçe belgelerin ispanyolca'ya ya da İspanyolca belgelerin Türkçeye çevrilmesi talep edilebilir. Her iki yönden ana dilin gramer yapısına uygun çeviri hizmeti tercümanlık büroları tarafından sunulur. İspanyolca çevirisi yapılacak bir metnin yeminli tercümanlar eşliğinde noter onaylı ya da yeminli şekilde tercüme yapılması mümkündür. Uzman çevirmenler tercüme ettikleri metnin son okumasını ve uygunluk kontrolünü yaparak kişiye teslim edecektir.

İspanyolca dünya üzerinde sayılı olarak tercih edilen dil grupları arasında yerini alır. Telaffuz yönüyle oldukça akışkan ve ahenkli bir dil yapısı olan İspanyolcanın turistik ve tarihi seyahatlerde tercüme faaliyetine ihtiyaç duyulabilir. Genellikle öğrencilerin transkript belgelerinde faydalanılan İspanyolca tercüme faaliyeti uluslararası anlamda kurum ve kuruluşların toplantılarında ve anlaşmalarında kullanılan metinler içinde geçerlidir.

İspanyolca-Türkçe Çeviri Hizmetleri Nelerdir?

İspanyolca çeviri hizmetinden faydalanmak isteyen bir kişinin ana dile yatkın tercümanlar tarafından sunulan hizmetten faydalanması mümkündür. Teknik anlamda dilin gerekli özelliklerine dikkat edilerek yoğun bir çalışma gerçekleştirilir. Yeminli tercümanlar eşliğinde talebe göre imzalı olarakta tercüme faaliyeti tamamlanır. Bu yönüyle kurum ve kuruluşlara sunulabilecek şekilde hazır hale getirilir.

İspanya'ya gidecek olan bir kişinin bazı evraklarını apostil onaylı olarak kuruma teslim etmesi gerekebilir. Bunlar genellikle işçi olarak gidecek olan kişilerin belgeleri, transkript belgeleri ya da öğrenci diplomaları olabiliyor. Apostil onaylı olarak İspanya evrakını tercih etmek isteyen bir kişinin kaymakamlık ya da valilikler tarafından sunulan bu izni tercüme bürolarından elde edebilmesi mümkündür. İspanyolca evrak tercüme taleplerinde; ticari, teknik, medikal, ekonomi, sözlü, ardıl, simultane, inşaat, tıp ve hukuk gibi alanlarda çeviri faaliyeti sunulabilir.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.