İstanbul'da  16 katlı bir binanın en alt katında yangın çıktı.  Yangında ilk belirlemelere göre  Yangında 12 kişi hayatını kaybetti 7'si ağır 11 kişi yaralandı.

İstanbul Beşiktaş Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında   meydana gelen yangında  İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüp ve bina dumanla dolurken  içeride  bulunanlar mahsur kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

Huzurevinde dehşet! Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır öldü,1 yaralı Huzurevinde dehşet! Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır öldü,1 yaralı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan ve ilk belirlemelere göre tadilat kaynaklı olduğu düşünülen yangında 7 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi de yaralanmıştır. Yaralıların bölgedeki hastanelere sevkleri yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

Editör: Nehir Durdağı