Depremleri önceden bilen adam Prof. Dr. Naci Görür: Bu ilde er geç 7 ve üzeri deprem olacak Depremleri önceden bilen adam Prof. Dr. Naci Görür: Bu ilde er geç 7 ve üzeri deprem olacak

İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından binlerce vatandaş, ellerindeki Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluk binasının önüne geldi. Hastanenin bombalanmasına tepki gösteren katılımcılar, "Katil İsrail Filistin'den defol" sloganları attı.

Bazı vatandaşlar ellerindeki yumurtaları konsolosluk binasına atarken, alanda İsrail bayrağı yakıldı.İstanbul'da sokağa inen yüzlerce insan saldırıyı protesto etti.

Bir süre sonra grup engelleri aşarak konsolosluk binasına girdi.Dışarıdaki kalabalık İsrail markası olduğu gerekçesiyle o bölgedeki bir hamburger zincirinin şubesine saldırdı.

Eylemde bir grup insan korkulukları aşarak konsolosluk bahçesine girdi. Bir grup insan civardaki bir hamburger zincirinin şubesine saldırdı.Kalabalıktan bazıları konsolosluğun etrafındaki güvenlik bariyerlerini aşarak içeriye girdi.

Polisle grup arasında arbede yaşanırken, güvenlik güçleri kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Polis ekipleri, trafiğe kapatılan caddede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Editör: Nehir Durdağı