ATV ekranlarında yayınlanan bilgili yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bugün bir ilk yaşandı. Kenan İmirzalioğlu'nun sunduğu yarışma programı yayına başladığı günden bugüne ilk defa format değiştirdi. Çocukken geçirdiği ateşli bir hastalık sebebiyle konuşamayan Gülsüm için farklı bir konsept tasarlandı. Sunucu Kenan İmirzalioğlu soruları sordu, yarışmacı ise kendisine özel hazırlanan tahtaya cevapları yazdı

KİM MİLYONER OLMAK İSTERDE GÜLSÜM RÜZGARI

Kim milyoner olmak ister yarışması, 4 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle konuşamayan Gülsüm için farklı bir konsept tasarladı. Sunucu Kenan İmirzalioğlu'nun soruları sordu, Gülsüm ise kendisine hazırlanan tahtaya yazarak cevap verdi. Son kararını ise eliyle yaptığı işaretle belirtti. Gülsüm, 125 bin TL'lik ödül kazanırken 250 bin TL'lik soruya ise yanıt veremedi. Kenan İmirzalioğlu'nun da duygulandığı yarışmacı için sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Özellikle güler yüzü ile dikkat çeken Gülsüm için binlerce tweet atıldı. 

Kim milyoner olmak ister gülsüm

'İKİZ KARDEŞLERİNİ OKUTACAK'

Diğer yandan Gülsüm, yarışmanın ortalarına doğru "kapıdağı" sorusu için telefon jokerini kullanırken soruyu sunucu Kenan İmirzalioğlu okudu. Kazandığı parayla ikiz kardeşlerini okutacağını söyleyen Gülsüm amacına fazlasıyla ulaştığını belirtti. Öte taraftan Gülsüm, Atatürk Üniversitesi'nde fakültesinde okuyor. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER GÜLSÜM KİMDİR?

Kim milyoner olmak ister Gülsüm geceye damga vurdu. Yarışmada kazandığı 125 bin TL'lik ödülden daha çok güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla akıllarda yer eden Gülsüm için sosyal medya adeta yıkıldı. Binlerce vatandaş kim milyoner olmak ister gülsüm kimdir sorusunu aramaya başladı. İşte o sorunun cevabı:

Kim milyoner olmak yarışmasının genç yarışmacısı Gülsüm, aslen Artvin'li. 5 kardeş olan Gülsüm'ün erkek kardeşleri ise ikiz. Yarışmadan kazandığı parayla kardeşlerini okutmak isteyen Gülsüm, Atatürk Üniversitesi'nde mühendislik fakültesinde okuyor. 4 yaşında geçirdiği ateşli bir hastalık sebebiyle konuşma yetisini kaybeden Gülsüm, yarışmadaki başarılı performansıyla dikkat çekti. Özellikle, 15 bin TL'lik baraj sorusundan sonra zorlu sorulara cevap vermeyi başaran Ümmü Gülsüm Genç, yarışmadan 125 bin TL'lik ödülle ayrıldı. 

Editör: Haber Merkezi