Ünlü şarkıcı Rober Hatemo, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Hatemo, 2012 yılına ilişkin yaptığı değerlendirmede, o yılın kendisi için farklı bir anlam taşıdığını ifade etti.
Rober Hatemo, Esra Ceyhan’ın YouTube’da yayınlanan “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” programına konuk oldu. Programda konuşan Hatemo, 2012 yılıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
Hatemo, “Ben 2012’de öldüğümü düşünüyorum. Bence 2012’de bir şey oldu. Zaman da değişti, birdenbire her şey çok farklı hale geldi” ifadelerini kullandı.
“Başka bir boyuta geçtik” açıklaması
Açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullanan Hatemo, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bence başka bir boyuta geçtik. Farkında değiliz. Belki de ölüm değildir bunun adı bilmiyorum ama 2012’de bir şey oldu.”
Rober Hatemo’nun açıklamaları sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.
