İnternette makale yazarak para kazanmak istiyorsanız en doğru adresiniz Yazkazan.net olacaktır.

Makale Yazarlığı Nedir?

Özel ve tüzel web sitelerinin sayfalarında yayınlanan belirli konu ve düşünceleri özgün içerikler oluşturarak, yazılmasına makale yazarlığı denir. Web siteleri, rekabetin arttığı ortamda daha fazla ziyaretçi trafiği oluşturmak, sayfalarını ön plana çıkarmak için SEO çalışmalarına ağırlık veriyorlar. Özellikle aynı sektörde birçok rakip olduğu düşünülürse kopya içerikler, siteleri zor durumda bırakıyor. Bu nedenle web siteleri belirli ücret karşılığında sitelerinde yayınlamak üzere özgün çalışmalar sipariş veriyorlar.

Makale yazarlığı son dönemde ek gelir kapısından ziyade bir meslek dalı haline geldi. Ek gelir olarak başlayan yöntem, arz-talep doğrultusunda büyük aşama kaydetti. Kalemine güvenen, yazım kurallarına hakim, özgün içerikler üretebilen herkes makale yazarak para kazan diyebilir. İkinci bir gelir kapınızın olmasını istiyorsanız, boş vakitlerinizi yazarak değerlendirmek istiyorsanız Yazkazan.net ailesine katılabilirsiniz.

Makale Yazarı Nasıl Olunur?

Makale yazarı olabilmek için herhangi bir yaş, meslek, diploma sınırlaması bulunmuyor. Öğrenci, emekli, ev hanımı, çalışan, işsiz kısacası ek gelire ihtiyacı olan herkes makale yazarı olabilir.

- Okumayı ve araştırmayı seviyorsanız,

- Düşüncelerinizi, topladığınız bilgileri yazıya dökebiliyorsanız,

- Noktalama ve imla kurallarına hakimseniz,

- Özgün içerikler oluşturabiliyorsanız yazı yazarak para kazanmak sizin için zor olmayacaktır.

Makale Yazarı Olmak İçin Ne Yapmalıdır?

Makale yazarı olabilmek için önünüzde iki yol bulunuyor. Birincisi blog oluşturarak kendi yazılarınızı pazarlamanızdır. Bu yol çok zahmetli, uzun zaman ve emek isteyen bir çalışmadır. Çünkü bu alanda sizden önce başlayıp ve belirli bir çevre oluşturan rakipleriniz bulunuyor.

İkincisi en zahmetsiz ve kolay yoldur. Yazkazan.net gibi bu sektörde faaliyet gösteren bir sitenin bünyesine girmektir. Yazınızı pazarlama ve çevre oluşturma endişesi yaşamadan kolay yoldan kazanç sağlayabiliyorsunuz.

Yazkazan.net'te Nasıl Yazar Olunur?

Aile bütçesine katkıda bulunmak istiyorsanız internette yazı yazarak para kazanabilirsiniz. Yazkazan.net size bu fırsatı ve imkanı sunuyor. Yazkazan.net ailesine katılmak istiyorsanız istediğiniz bir alanda, konuda bir makale yazıyorsunuz. Yazdığınız makalenin kopya içerik olmamasına dikkat etmelisiniz. Bunu anlamak için internetteki kopya kontrol programlarından birini kullanabilirsiniz. Yazım kuralları için de Office dosyasını kullanabilirsiniz.

Yazkazan.net sitesine giriyorsunuz. "Kayıt Ol" sayfasından istenilen bilgileri dolduruyorsunuz. Bilgileriniz ve makaleniz kontrol edildikten sonra üyeliğiniz kabul ediliyor. Standart yazar olarak yazkazan.net ailesine katılıyorsunuz. Ana sayfada "Kazanmaya Başla" sekmesini tıklayarak içerikleri görebiliyorsunuz. İstediğiniz içeriği seçip, yazmaya başlayabilirsiniz.

Yazkazan.net Hangi Avantajları Sunuyor?

Site kurumsal bir kimlikle makale yaz para kazan sistemini işletiyor ve hizmet veriyor. Yazarların özgün ve daha fazla içerikler üretmeleri için her türlü eğitimi ve desteği sağlıyorlar. Makale yazma konusunda bilginiz yetersiz ve acemi olsanız bile bir süre sonra büyük gelişme kaydedebiliyorsunuz. Site bu konuda yardımcı oluyor. Size verdiği bir danışman sayesinde kısa sürede işleyişi öğreniyorsunuz. Eğitim ve danışman desteğinin yanı sıra;

1-Her zaman yazabileceğiniz çeşitlilikte makaleler bulunuyor.

2- Konuya hakim olmasanız bile, örnek çalışmalarla, danışman desteğiyle ilgi alanınızı genişletebiliyorsunuz.

3- Sitede yazdıkça daha fazla kazanma ve ilerleme imkanınız bulunuyor. Bir süre sonra uzman ve elit yazar kategorisine yükselebiliyorsunuz.

4- Bonuslarla, yarışmalarla ekstra kazançlar elde edebiliyorsunuz.

5- Kazançlarınızı düzenli olarak her ayın 15'inde çekebiliyorsunuz. Uzman ve elit kategorisine yükseldiğinizde haftalık çekebiliyorsunuz.