Elektrikli bisiklet olarak Volta markasının VSM isimli elektrikli bisiklet modelini kullanan Martı, bisikletleri Fenerbahçe - Bostancı sahil yolunda kullanıma açtı. Martı uygulamasında yer alan haritada scooter modelleri yeşil olarak görülürken elektrikli bisiklet modelleri ise siyah olarak görülüyor.

Söz konusu elektrikli bisikletlerin fiyatlandırmasının elektrikli scooter modelleri ile aynı olduğunu da ekleyelim. Martı'nın elektrikli bisikletleri 1,99 TL açılış ücretine sahip. Kullanılan her dakika için ise tıpkı elektrikli scooter modellerinde de olduğu gibi 0,59 TL ücret talep ediliyor.

martı kiralama bisiklet

Martı'nın kullanıcılarına alternatifler sunması ise oldukça sevindirici. Elektrikli bisikletlerin scooter modellerine kıyasla uzun mesafeli yolculuklar için daha başarılı bir alternatif olduğunu da ekleyelim. Şu an için sadece Fenerbahçe - Bostancı Sahil hattında karşımıza çıkan elektrikli bisiklet modellerinin İstanbul'un farklı noktalarında karşımıza çıkıp çıkmayacağı konusunda ise henüz herhangi bir bilgi yok.

Kaynak: Webrazzi

Editör: Haber Merkezi