KÜLTÜR-SANAT

Masterchef'ten Elenen Mustafa Ortalığı Birbirine Kattı!

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından Masterchef, dün yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kitledi. Eleme gecesinin olduğu bölümde yaşanan iki olay programa damga vurdu.

Yılan balığı şiş yemeği yapmak için kıyasıya yarışan eleme potasındaki Yasin, Alican, Ekin ve Mustafa'nın yemeklerini tadan şefler Somer şefin yemeğine en çok benzeyen lezzetin Ekin olduğunu açıklayarak Ekin'i eleme potasından kurtardılar.

Yarışmanın iddialı isimlerinden Yasin ise potadan ikinci kurtulan isim oldu. Elenmediğini öğrenen Yasin gözyaşlarına hakim olamadı. Renkli kişiliğyle tanınan Yasin'in ağlaması şefleri ve arkadaşlarını da şaşırttı. Eleme potasındaki arkadaşlarına sarılıp gözyaşı döken Yasin'in bu hareketi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi.

Her bölümde adından sıkça söz ettiren ve yine yarışmanın iddialı isimlerinden Mustafa yarışmaya veda eden isim oldu. Alican'la son ikiye kalan Mustafa'nın şeflere verdiği tepki ise herkeste şok ettisi yarattı. Elendiğini öğrenip sinirlenen yarışmacı, "Beklemiyordum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. her şey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu. Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı" diyerek ünlü şeflere isyan etti.