Bağcılar'daki Matbaacılar Sitesi'nde yer alan bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı.

İstanbul Valiliği, yangında 1 işçinin yaşamını yitirdiğini, 1 itfaiye erinin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada, "Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi'nde, içinde kimyasalların bulunduğu iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır.

15 il için flaş uyarı. Çok yağmur yağacak. Sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar tehlikesi 15 il için flaş uyarı. Çok yağmur yağacak. Sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar tehlikesi

Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Editör: Nehir Durdağı