Kızları ünlü isimlere babalık davası açmıştı: Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu: Kızları ünlü isimlere babalık davası açmıştı: Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu:

Metin Akpınar, 1987'de Suphiye adlı kadınla yaşadığı kısa süreli ilişkiden 1988'de Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu adında ikizler dünyaya geldi.

Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu, anneleri tarafından terk edildikten sonra 6 yaşına kadar Çocuk Esirgeme Yurdu'nda büyüdü. İki kardeş, 1994'te Aksekili Özdener Nebioğlu - Emine Nebioğlu tarafından evlat edinildi.

Habertürk'teki habere göre; Duygu Nebioğlu, 21 yaşındayken Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu öğrendikten sonra babalık davası için mahkemeye başvurarak DNA testi yapılmasını istedi.

Gizlilik kararı doğrultusunda Antalya Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava sonuçlandı. DNA testinin sonunda, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu saptandı.

Metin Akpınar'ın başta bir kızı olduğu sanıldı. Bunun nedeni de Sevgi Nebioğlu'nun DNA testiyle ilgili mahkeme kararının henüz çıkmaması.

Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi olduğu, Sevgi Nebioğlu'na hitaben şunları yazmasıyla ortaya çıktı: Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikâyeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş.

Duygu Nebioğlu, soyadı olarak 'Akpınar'ı değil, 'Nebioğlu'nu kullanmaya devam edeceğini açıkladı. Nebioğlu, aynı zamanda Metin Akpınar'ın kendisine cüzi miktarda maddi yardımda bulunduğunu da söyledi.

1961'de Göksel Akpınar ile yaptığı evliliğinden çocuğu bulunmayan 81 yaşındaki Metin Akpınar, evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi. Akpınar, sessizliğini korurken konuyla ilgili açıklamayı avukatları, düzenleyecekleri basın toplantısında yapacak.

Editör: Grlyrtts