Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın 13 yıllık evliliği tek celsede sona erdi. Nagehan Alçı, neden boşandıklarına ilişkin bir açıklamada bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı çifti geçtiğimiz ekim ayında anlaşmalı olarak boşandı. Alçı'nın 40 milyon TL'lik tazminat talebi ise gündeme bomba gibi düştü. Alçı, 13 yıllık evliliğinin sona erme nedenine ilişkin konuştu. 

"İLİŞKİ BENİ YORDU"

Adem Metan'ın YouTube kanalında yaptığı yayına katılan Alçı, eski eşi Kütahyalı ile karakterlerinin çok farklı olduğunu ve ilişkinin kendisini yorduğunu söyledi.

Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi

Alçı, "Karakter olarak çok farklı insanlarız, bir yerden son karı-koca ilişkisinin daha doğru bir modelde olması gerektiğini düşünüyorum çocuklara örnek olması için. Onun kalmadığını düşündük. O yüzden bitirmek daha doğruydu" ifadelerini kullandı.

"BENZER İNSANLAR DEĞİLİZ"

"Doğru bir evlilik miydi?" sorusuna ise Alçı, "Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu, değiliz. Olaylara çok farklı tepkiler verdiğimiz için birbirimizi çok yıpratmış olabiliriz" cevabını verdi.

Editör: İrem Nur Kaya