Milli İstihbarat Teşkilatı mensubunun geçtiğimiz ay Libya'da şehit düşmesinin ardından Odatv skandal bir habere imza attı. Şehit MİT mensubunun cenaze töreninden fotoğraflara ulaştığını belirten Odatv, şehidin kimliğini ise alenen paylaşmaktan çekinmedi. İnternet sitesinden paylaşılan bu habere çok sayıda kişi tepki gösterdi

Teşkilat Başkanı'ndan siyah çelenk

Libya'da şehit düşen MİT mensubunun cenaze törenine vatandaşlar ve siyasi isimler katılırken "teşlikat başkanı" yazılı sade bir çelengin bulunması dikkat çekti. Odatv, bu çelengin de fotoğrafını kullanarak haberinde yer verdi.

Uygulamalarımızı indirin:

 

Ne oluyor hademe çocuğu olunca?

Odatv, yapığı skandal haber yetmiyormuş gibi bir de şehidin babasının hademe, annesinin ise ev hanımı olduğunu belirtti. Şehidin MİT'te 4 yıl görev yaptığını da açıklayan Odatv, acıklı ailenin konuşmak istemediğini ve mezarına isim yazılmadığını da haberinde yer verdi.

Hülya Kılınç'ın yaptığı bu habere tepkiler büyük. 

MİT şehidinin kimliği deşifre eden Odatv çalışanları Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç hakkında flaş gelişme! HABERİNİ OKUYUN

Haber müdürü Barış Terkoğlu gözaltında

Odatv.com'un haber müdürlüğünü yapan Barış Terkoğlu, "Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı" haberinden sonra gözaltına alındığı iddia edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alınan Terkoğlu'nun gözaltı işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
 

Editör: Haber Merkezi