Mehtap Algül kimdir? BAU'da yöneticilik yapan ve sosyal medya fenomenleriyle birlikte çokça vakit geçiren Mehtap Algül'ün hayatı ile ilgili ilk yazıyı Ortadoğu Gazetesi olarak biz hazırlamıştık. Şimdi de Mehtap Algül Uraz Kaygılaroğlu aşkı ile yeniden gündeme geldi. Peki Mehtap Algül Kimdir? Mehtap Algül kaç yaşında?

MEHTAP ALGÜL KİMDİR?

Bir süredir YouTube kanalıyla da uğraşan Mehtap Algül, sosyal medya fenomenleriyle oldukça sıkı fıkı. Özellikle Reynmen, Burak Yörük ve Sibil Çetinkaya gibi isimlerle sürekli birlikte vakit geçiriyor. Son olarak ise Mehtap Algül Uraz Kaygılaroğlu aşkı konuşulmaya başladı. Çıkan dedikodulardan sonra ise Mehtap Algül biyografisi için araştırmalar başladı. İşte Mehtap Algül boyu, yaşı ve kilosu gibi bilgiler...

Sosyal medyada özellikle instagram ve youtube üzerinde hatrı sayılır sayıda takipçisi ve abonesi bulunan Mehtap Algül, aynı zamanda Bahşehir Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nin altında kurulan BAU NEXT'in yöneticiliğini yapmakta. Türkiye'de ilk defa kurulan dijital platform merkezinde, değişen sistemin takibi ve influencerlar ile birlikte yenilenen özellikler araştırılıyor. Ayrıca Bahşehir Üniversitesi'nde okuyan yüksek takipçili isimlerle de marka yönetimi konusunda projeler geliştiriyor. Peki Mehtap Algül kariyeri nasıl?

Mehtap Algül Uraz Kaygılaroğlu Aşk

EKONOMİ BAKANLIĞI

Apprentice – İhracat Genel Müdürlüğü | Haziran 2007-Ağustos 2007

Intern – İhracat Genel Müdürlüğü | Haziran 2007-Ağustos 2007

BOTAŞ

Intern – Uluslarası Projeler | Ekim 2010-Şubat 2011

PARK DANIŞMANLIK

Uluslarası Ticaret Uzmanı | Mart 2012-Eylül 2014

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ 

Sosyal Medya Direktörü | Eylül 2014-Mart 2017

BAU Next Director | Nisan 2027-Halen devam ediyor

Mehtap Algül kimdir

MEHTAP ALGÜL URAZ KAYGILAROĞLU AŞK MI YAŞIYOR?

Melis İşiten'den 6 ay önce ayrılan Uraz Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Uraz Kaygılaroğlu ile Mehtap Algül aşk mı yaşıyor sorusu magazin gündeminin en çok merak edilen konularından biri olmuştu. 

Sude Alkış Kimdir? Sude Alkış Özgür Foster Aşkı HABERİNİ OKUYUN

5 yıllık evliliği tek celsede biten Kaygılaroğlu'nun, gönlünü sosyal medya fenomeni Mehtap Algül'e kaptırdığı konuşuluyor. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi. Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

Mehtap Algül kimdir

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

29 Haziran 1992 doğumlu güzel oyuncu Melis İşiten konservatuvar mezunudur. Bir süre tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Ayrıca İpek Bilgin ile Oyuncu Koçu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Reaksiyon, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam gibi dizilerde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Uraz Kaygılaroğlu ile de Yedi Güzel Adam dizi setinde tanışmıştır. Çift 2014 yılında Büyükada’daki Aya Nikola Otel’de düzenlenen sade bir tören ile evlenmişlerdir. 2016 yılının Kasım ayında Melis ve Uraz Kaygılaroğlu çiftinin bebekleri Ada dünyaya gelmiştir.

Editör: Haber Merkezi