Sonrasında teknoloji ile birlikte lazer epilasyon hayatımıza girdi ve istenmeyen tüylere kalıcı çözüm geldi. Ancak lazer epilasyonla birlikte birçok soru gündeme geldi. İstenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi zararlı mı? Koltuk altı bölgesine uygulandığında riskleri var mı? Genital bölgeye bir zararı var mı, yumurtlamayı etkiler mi? Bunun gibi birçok soru cevap bulana kadar lazer epilasyona mesafeli yaklaşıldı. Yapılan klinik çalışmalar tüm sorulara cevap verdi ve lazer epilasyonun hiçbir zararı olmadığı test edildi. Bu noktadan sonra lazer epilasyona talep artarken acı ve ağrılı uygulama olması sebebiyle her kullanıcının ortak şikayeti ağrı oldu. Bugün tüm bu gelişmeler ve talep ışığında Buz Lazer geliştirildi! Buz Lazer uygulama esnasında kıl köklerini hedef alan, çevre dokulara zarar vermeyen ve buz başlığı ile acı ve ağrı hissini ortadan kaldıran bir teknolojidir. İstenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok ederken hastalara konfor sağlayan bir teknolojidir. Bütün bilinen yöntemleri geride bırakmayı başaran bu uygulama artık epilasyona farklı bakış açısı getirmiştir. Bugün Lazer Epilasyon Ankara’da en çok tercih edilen yöntemin Buz Lazer olması, Buz Lazerin başarısının kanıtıdır.

Buz Lazer Nasıl Konfor Sağlıyor?

Buz Lazer adını aldığı Buz başlığı ile bu konforu sağlamaktadır. Buz gibi soğuk başlık, uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutmaktadır.  Böylelikle acı ve ağrı hissini ortadan kaldırmaktadır. Lazer epilasyon yaptıran kullanıcılar ister erkek olsun ister kadın hepsinin ortak şikayeti acılı ve ağrılı bir yöntem olmasıydı. Bu sebeple Buz Lazer konforlu epilasyon düşüncesiyle yola çıkılan bir uygulamadır. Bugün karşımıza konforuyla, hızıyla ve güvenilirliği ile çıkmış ve bilinen tüm epilasyon yöntemlerini unutturmuştur.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Tüm klasik lazer yöntemlerinde olduğu gibi kıl köklerine enerji gönderilir. Böylelikle kıl köklerini tahrip olması sağlanır. Aynı zamanda bu işlem yapılırken sadece kıl kökleri hedef alınır, çevre dokulara zarar verilmez. Klasik yöntemlerde olduğu gibi lazer ışınlarıyla kıl kökleri yok edilir, ancak Buz Lazerin farkı buz başlığı ile ortaya çıkmaktadır. Buz başlık ile uygulama anında cilt soğutulur ve acı, ağrı hissedilmez. Bu sayede masaj konforunda epilasyon hizmeti alabilirsiniz. Lazer Epilasyon Ankara ‘da size en yakın Buz Lazer merkezini ziyaret edebilir ve Buz Lazer konforunu siz de deneyimleyebilirsiniz.

Buz Lazer hem Dünya’da hem de ülkemizde en çok tercih edilen epilasyon uygulamasıdır. Ülkemizde Lazer epilasyon Ankara ile başlayıp, tüm Türkiye’de her kullanıcıya hizmet vermektedir. Her geçen gün Buz Lazer merkezlerine yeni merkezler eklenmekte ve Buz Lazer daha çok kullanıcıya ulaşmaktadır. Hangi mevsim olursa olsun, Buz Lazer ile istenmeyen tüylerinizden acısız ve konforlu olarak kurtulabilirsiniz.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi