İstanbul'un en büyük devlet hastanelerinden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde koronavirüs iddiasıyla yabancı uyruklu bir kişinin getirilmesi sonucu ilgili koridor karantinaya alınmış, yaşanan durumla ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Hastane çalışanları ve hastaların söyledikleri ise haberlere konu olmuştu. 

Taburcu edildi

Küçükçekmece'de bulunan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu kişinin koronavirüs sebebiyle getirildiği iddia edilmişti. Yaşanan gelişmelerden son kat karantinaya alınırken çalışanlara ve hastalara yüzde 90 ihtimalinde kişinin koronavirüs taşıdığı söylenmişti. Ortaya çıkan bu söylentilerden sonra tüm hastaneye maske dağıtıldı. Çalışanlar maske ile görevini yapmaya başladı. Daha sonra edinilen bilgiye göre ise koronavirüs iddiasıyla hastaneye getirilen kişinin test sonuçlarının negatif çıktığı ve taburcu edildiği öğrenildi.

İstanbul koronavirüs

Hastane yönetimi sakladı iddiası

Koronavirüs şüphesiyle Kanuni Sultan Süleyman hastanesine getirilen yabancı uyruklu kişinin tedavisi yapılırken ortaya çıkan dedikodulara cevap niteliğinde herhangi bir açıklama gelmedi. Bilhassa  hastane yönetimi olayın duyulmaması adına özel önlemler aldı. 

Editör: Haber Merkezi