Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Muharrem İnce basın toplantısında şunları söyledi:

"Sahte dekontlar, jipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar... İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesip oraya koyuyor ve bunu FETÖ'cüler yapıyor ama ne yazık ki muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Bu ülkenin savcıları, gazetecileri bunlara değinmediler. 45 gündür bu sahte görüntüler yayımlanıyor. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar FETÖ'cülerin ortağıdır. Özelh ayatın gizliliği olabilmesi için benim böyle görüntülerimin olmuş olması lazım.

Geçmişte yaşananlarda o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Benimkisi öyle değil ki. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Bu özel hayat falan değil, iftira.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim, bir cumhurbaşkanı adayının itibarını koruyamamıştır. Bu ülkenin savcısı, medyası, emniyeti benim itibarımı korumakla görevlidir.

Memleket Partisi mutlaka Meclis'te olmalıdır. Memleket Partisi'ne her evden 1 oy istiyorum. Saraydan para aldı, çekilemez' diyenlere sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, montajlardan, sahte dekontlardan, olmayan jiplerden korktuğum yok. 45 gündür buna direniyorum. En son geldikleri nokta 'O çekilemez, saraydan para aldı, parayı geri mi ödeyecek' diye soranlar var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum."