Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkanlık yarışı kızıştı. Aziz Yıldırım ve Hakan Safi adaylıklarını resmen açıklarken, daha önce aday olan Barış Göktürk ise Aziz Yıldırım lehine çekildiğini duyurdu.
Sabah’ın haberine göre iki adayın transfer listesinde dünya futbolunun dikkat çeken isimleri yer alıyor. Listenin en çarpıcı ortak hedeflerinden biri Juventus forması giyen Dusan Vlahovic oldu. Sırp golcünün sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona eriyor.
Manchester City ile sezon sonunda serbest kalacak Bernardo Silva da iki adayın gündemindeki yıldızlar arasında. Portekizli oyuncunun yanı sıra Liverpool’dan ayrılması beklenen Ibrahima Konate de savunma hattı için öne çıkan isimlerden biri.
Orta sahada ise Bayern Münih’in gözden çıkardığı belirtilen Leon Goretzka dikkat çekiyor. Alman futbolcunun adı daha önce Galatasaray ile de anılmıştı.
Listelerde en büyük yankı uyandıran isimlerden biri ise Mohamed Salah. Liverpool’dan ayrılacağını açıklayan Mısırlı yıldız için hem Aziz Yıldırım’ın hem de Hakan Safi’nin sıcak baktığı ifade ediliyor.
Bonservis bedeli gerektiren tek önemli hedef ise Milan’ın Portekizli kanat oyuncusu Rafael Leao. İtalyan basınına göre Milan, Leao için 50-60 milyon euro aralığında bir bedel bekliyor.
